miércoles, 15 de julio de 2015

L'AVALOT-JOVES de la UGT: COL.LABORA AMB L'ENQUESTA I VINE A LA FESTA ARMA´T HOLI


L’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya us presentem la Campanya ARMA’T. 

Tot i que els joves tenim el dret a vaga, l’exercici del mateix es fa complicat arran de les pressions laborals, la coacció empresarial, la inestabilitat contractual i els baixos salaris  jugant  un paper nociu en la defensa dels nostres drets i condicions i fent  de la nostra generació un col·lectiu masses vegades silenciat per por a l’acomiadament o a represàlies.

Fins avui, gairebé 1.000 joves han participat de les enquestes que nodriran l’estudi ARMA’T.


Fins al dia 22 de juliol encara estem a temps per què aquestes enquestes arribin al major nombre de joves  treballadors i/o estudiants menors de 35 anys.

Si ets ESTUDIANT: fes click aquí

Si etsTREBALLADOR/A: fes click aquí

Els resultats d’aquestes enquestes es presentaran el proper 31 de juliol al matí i alhora en el marc d’aquesta campanya.

Tambè us convidem a participar a tots i totes de la Festa ARMA’T,  que es farà també el dia 31 de juliol a les 19h. al Parc de la Remunta  (Carretera de l’Hospitalet 235 de l’Hospitalet de Llobregat).

Per a la realització d’aquesta convocatòria lúdic-reivindicativa hem comptat amb la cooperació de:
  • GAM de la UGT de Catalunya, 
  • UGT de L’HospitaletAssociació d’Estudiants de l’Hospitalet (ael’h)
  • Ajuntament de L’Hospitalet,
  • Cooperativa  de cervesa  artesanal de l’Hospitalet “GLOPS”
Comptarem amb la cooperació de Bollywood Sitare que dinamitzaran la primera part de la jornada per donar pas al concert de ROCK que ens oferiran els amics D’Korales.